Joulumyyjäiset x3

En yleensä harrasta joulumyyjäisiä. Tänä vuonna joulumieli iski kuitenkin jo niin aikaisin, että ehti noita myyjäisiäkin sovittamaan aikatauluihin.

Viime viikonloppuna käytiin J:n kanssa kiertelemässä kaksissa myyjäisissä, Uuden Muotoilun Joulumarketissa Logomossa ja Turku Design Now -joulumyyjäisissä. Noissa oli kummassakin vähän samoja tuotteita, mutta kaikki kyllä katselemisen arvoisia. Logomossa tehtiin muutamia ostoksiakin, onneksi ei ollut hirveästi käteistä mukana, muuten homma olisi ryöstäytynyt aivan käsistä. 
Ostin itselleni rouhean Kräftkuus:en pannunalusen (meillä ei oikeastaan ole kunnon pannunalusia, joten tämä oli ihan hyötyostos!) ja postikorttikoossa Teemu Järven Kettu-printin. Tuo Kettu olisi ollut ihan mielettömän kaunis suurena, vanerille printattuna tauluna, mutta kun ei sitä ylimääräistä kahisevaa tosiaan löydy riittävästi mun taskuista. 

Lisäksi mukaan tarttui joulukortteja, mutta niistä en viitsi kuvia laittaa (vielä), ettei saajille paljastu kortit liian aikaisin.

joulumyyjäisetjoulumyyjäiset

Tänään oltiin vuorostaan perinteisillä Vanhan Suurtorin joulumarkkinoilla. En niille perus muikuille ja villasukille niin lämmennyt, mutta tunnelma oli kohdillaan. Siellä oli muutama älyttömän kutsuva ja viihtyisä pieni putiikki sisällä vanhassa tiilisessä rakennuksessa (ei hajuakaan mikä rakennus se on joskus ollut, mutta kaunis se oli). Tuo katu vangitsi katseen. Se näytti niin vanhalta ja kuluneelta, nuo pienet raasut jouluvalot (alemmassa kuvassa ihmisten päiden yläpuolella) vielä kruunasivat kokonaisuuden.

joulumyyjäiset

joulumyyjäiset

Piia

Olen 23v. web-suunnittelija, kotona 2 kissaa ja 1 mies. Eka oma kämppä ostettiin loppu vuodesta 2013 ja nyt seuraillaan blogissa sitten sen remontointia ja sisustusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Instagram

Sisällön tarjoaa Blogger.