Sängyn kehikko valmis

Tämä tekeminen on vähän hidasta, kun pitää ajella aina J:n vanhemmille työstämään sänkyä. Eikä koko runkoa tietenkään kerralla saatu kasaan, kun aina välissä piti odottaa että liimat kuivuu ja sen sellaista. Mutta kyllä tää tästä! Onni on kuitenkin tuo J:n vanhempien autotalli, jossa pystyy askartelemaan talvisinkin, eikä se loppujen lopuksi edes ole pitkän ajomatkan päässä meiltä.
Yllättävän pikkutarkkaa puuhaa tuo sängynrakentaminen. Vaikka kappaleet on suuria, täytyy ne silti sahata mittoihinsa puolen millin tarkkuudella ja kun kaksi perfektionistia on hommissa niin voitte kuvitella, että niiden kanssa tuhrattiin kyllä sitten oikein kunnolla!

Kehikko koostuu siis kahdesta osasta, kummallakin oma puolensa. Kun eka puoli oltiin saatu valmiiksi, meni seuraava jo onneksi hieman rivakammin. Sen jälkeen pohdittiin ja mittailtiin noita kehikon päälle tulevia lautoja. Vaikka omat mitat oli kuin tarkkoja, aiheutti vinoon höylätyt ja muutenkin rimpulat puutavarat harmia. Luultiin ostavamme laadukasta materiaalia (ei meinaan ollut kaikkein halvinta), mutta kyllä noiden vinous ja "sinnepäin mitat" aiheutti päänvaivaa.Piia

Olen 23v. web-suunnittelija, kotona 2 kissaa ja 1 mies. Eka oma kämppä ostettiin loppu vuodesta 2013 ja nyt seuraillaan blogissa sitten sen remontointia ja sisustusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Instagram

Sisällön tarjoaa Blogger.