Keittiön tiiliseinän avaus

Pitihän sitä tietenkin päästä testaamaan, onnistuuko se kaikkien odottama keittiön tiiliseinän esille kaivaminen. Tätä projektia aikaisempi omistaja oli siis hieman aloittanut, mutta jättänyt homman kesken.


Hienostihan se lähti!

Tuo mun komeampi osapuoli uhkaili aikaisemmin, että saan itse nakertaa tuota seinää seuraavat kolme kuukautta, kun rappaus näytti olevan melko tiukassa. Loppujen lopuksi en saanut edes koskea koko poravasaraan, kun J piikkasi seinän auki parissa tunnissa. Onneksi ei tarvinnut naapureiden hermoja sen enempää kiristää ;)Keittiöstä naputeltiin myös laatat irti toiselta puolelta. Siitä kohtaa pinta olisi sitten tarkoitus tasoittaa ja maalata, lisäksi siihen tulee välitilan lasi suojaamaan roiskeilta. Vaikka varsinaista välitilaa meille ei tule, kun ei laiteta yläkaappeja ollenkaan.


Laattoja irrotettiin myös keittiön patterin takaa. Siihen täytynee laittaa myös jokin tasoite ja maalia.


Voi tota roskan määrää..Piia

Olen 23v. web-suunnittelija, kotona 2 kissaa ja 1 mies. Eka oma kämppä ostettiin loppu vuodesta 2013 ja nyt seuraillaan blogissa sitten sen remontointia ja sisustusta.

2 kommenttia:

  1. Tosi makee seinä!! Hienoa, että päätitte ryhtyä siihen, ja hei - täytyykin koittaa piikkaamalla! EN tajunnutkaan, että se olisikin aika paljon tehokkaampaa.. Eli piikata ensin rappaus irti, ja purkaa sitten vasta seinä pois. Loistavaa, kiitos tosi paljon kommentistasi ja tästä kuvapostauksesta! :) -Katri

    VastaaPoista

Instagram

Sisällön tarjoaa Blogger.