Saunasuojaa tiiliseinään

Koska avatut tiiliseinät ovat keittiössä, ne ovat alttiita kaiken maailman lialle ja roiskeille. Niinpä ne pitää saada jollain tavoin hiukan suojattua ja sidottua, jottei seinä varise koko ajan.


Maalikaupassa ne suositteli saunasuojaa. Päätettiin ensin testata sitä patterin taakse, sieltä se ei näkyisi, jos suojaus näyttäisikin ihan hirveältä.

Lähtötilanne


Saunasuoja on koostumukseltaan sellaista erikeepperin näköistä valkoista mönjää. Kun sitä pläästi seinään se muuttui hieman sinertäväksi. Tässä kohtaa alkoi hieman pelottaa! Mutta kyllä se sitten imeytyi kiveen ja muuttui täysin värittömäksi.


Märkänä seinä näytti kamalalta. Siitä tuli todella kiiltävä ja tiili näytti kastuneelta. Onneksi seuraavana päivänä tilanne ei ollut niin paha. Tiili kiiltää vain jos siihen osoittaa suoraan työmaavalaisimella.

Lopputulos
Hiukan jännittää miltä se isompi seinä tulee näyttämään ja miten tuleva valaistus siihen vaikuttaa. Mutta ei auta murehtia, pakko se kuitenkin on suojata.

Piia

Olen 23v. web-suunnittelija, kotona 2 kissaa ja 1 mies. Eka oma kämppä ostettiin loppu vuodesta 2013 ja nyt seuraillaan blogissa sitten sen remontointia ja sisustusta.

2 kommenttia:

  1. Me poistettiin betoniseinästä maalit ja tasoitteet ja jätettiin betoniseinä näkyville. Laitettiin pintaan Supi-saunasuojaa ja hyvä tuli :) Pientä kiiltoa on, mutta meidän mielestä sopivasti. Annina

    VastaaPoista
  2. Annina: Betoniseinäkin on varmasti aika makean näköinen!

    VastaaPoista

Instagram

Sisällön tarjoaa Blogger.