Sorruin - Ekat jouluvalot

No ei siitä sitte mihinkään päässy, kun kivoja valoja kerta löyty. Clas Ohlsonilla oli meille sopivia patterikäyttöisiä kynttelikköjä. Aika muovisia lelujahan nuo on, mutta eipähän kissat tuhoa samantien, kun ei ole johtoja mitä syödä.

jouluvalot

jouluvalot

jouluvalot
jouluvalot

Laitoin tuohon nyt muutamat hiukan laajemmalta alaltakin otetut kuvat, vaikkei keittiössä ja olkkarissa varsinaisesti mitään kuvattavaa ollutkaan. Vähän arkilookkia, miinus ne kyntteliköt ;) 

Ja sitten tämä ihanuus (J:kin myönsi tykkäävänsä siitä!). En vaan voinut jättää sitä kauppaan, vaikka tuon olisi varmaan alennusmyynneistä saanut paljon fiksumpaan hintaan, Ostan alennusmyynneistä sitten uuden, kun kissat ovat tuhonneet tuon nykyisen. Siitä saa nimittäin kissojen mielestä oikein kivan otteen niin kynsillä kuin hampaillakin, kun pinta on tuollaista juuttikangasta.

jouluvalot

jouluvalot

jouluvalot

Piia

Olen 23v. web-suunnittelija, kotona 2 kissaa ja 1 mies. Eka oma kämppä ostettiin loppu vuodesta 2013 ja nyt seuraillaan blogissa sitten sen remontointia ja sisustusta.

1 kommentti:

  1. Ompas tosi kiva blogi! Ja kaunis asunto! Liityin heti lukijaksi. Löysin tänne äsken kun googlailin industrial-lamppuja ;) Pitääpä alkaa selailemaan mitä kivaa vanhemmista postauksista löytyy!

    -Jade
    ollaankoperilla.blogspot.com

    VastaaPoista

Instagram

Sisällön tarjoaa Blogger.