Joulumieli? Mulla vai?

Herään yleensä jouluun vasta viikkoa ennen h-hetkeä. Tykkään kyllä joulusta kaikin puolin, mutta olen vain niin myöhässä sen suhteen aina. Onneksi äiti ja mummi hoitaa pääosin jouluruuat ja niiden valmistelut, niin mulla riittää aattoa edeltävänä yönä aikaa valmistaa viimeisetkin joululahjat. Kyllä ne lahjat yleensä on hyvissä ajoin suunniteltu, toteutus vaan tuppaa jäämään. Ja kun paljon täytyy tietenkin tehdä itse, omin käsin.

Nyt on kuitenkin jo muutaman päivän tehnyt mieli kaivaa varastosta vanhat joulukoristeet, ehkä hakea joku kuusenoksa maljakkoon ja ostaa jouluvaloja. Meillä kun ei oikein ole mitään valoja ennestään. En tykännyt vanhaan kotiin hankkia mitään joulujuttuja, kun ei siellä sisustus muutenkaan ollut niin oman näköinen. Nyt tänne sopisi vaikka mitä.

Kuvat: Ikea, Ellos, Jotex

Nuo voisin kaikki kotiuttaa meille. Vaan millä rahalla? Joulukoristeet on ihan hullun hintasia, täytyy varmaan odottaa joulun yli ja etsiä jämiä alennusmyynneistä.

Piia

Olen 23v. web-suunnittelija, kotona 2 kissaa ja 1 mies. Eka oma kämppä ostettiin loppu vuodesta 2013 ja nyt seuraillaan blogissa sitten sen remontointia ja sisustusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Instagram

Sisällön tarjoaa Blogger.