Kylpyhuoneen syysilme

kylpyhuone

En myönnä sisustavani kausittain. Muutokset sisustukseen tulee silloin, kun joku kohta ei miellytä omaa silmääni, oli vuodenaika mikä tahansa. Toki jouluna on joulukoristeet (itseasiassa niitäkin tähän mennessä on ollut aika minimaalisesti) ja pääsiäisenä rairuohot. Rairuohokin vain sen takia, että kissoilla on hiukan tekemistä.

Nyt vaihdoin kuitenkin kylppäriin suihkuverhon ja totesin jälkeenpäin sen tuovan hiukan syksyistä, synkempää fiilistä koko huoneeseen. Tuotakaan suihkuverhoa en sen kummemmin suunnitellut vaihtavani, vaan tuo lammas sattui kävelemään Elloksen ALE-osastolta vastaan. Ei sitä voinut vastustaa.

kylpyhuone

kylpyhuone

Suihkussa on kiva kuvitella, miten vieressä on märkä, märältä villalta tuoksuva lammas. Bää. Välillä sen kanssa pääsee myös kosketuksiin. En osaa kuvitella mitään inhottavampaa, kuin (aamu)suihkussa jonkin ihme ilmavirran ansiosta iholle tunkevan märän suihkuverhon. Tulispa jo putkiremppa ja kunnon suihkuseinät.

Ps. pahoittelen surkeaa kuvalaatua, piti kuvata pokkarilla, kun ei tuolla meidän (pimeässä) minikylppärissä mahdu kuvaamaan paremmilla välineillä :(

Piia

Olen 23v. web-suunnittelija, kotona 2 kissaa ja 1 mies. Eka oma kämppä ostettiin loppu vuodesta 2013 ja nyt seuraillaan blogissa sitten sen remontointia ja sisustusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Instagram

Sisällön tarjoaa Blogger.