Uusi leipomo, luksus aamupala.

Nom nom.

Käytiin aamulla J:n kanssa kävelyllä, päämääränä tänne melkein meidän kulmille avattu uusi leipomo Taikinajuuri. Avajaisia vietetään vielä tänään, suosittelen piipahtamaan ;)

Leipomon sisustuksessa oli käytetty todella kivoja yksityiskohtia ja vanhasta pizzerian tilasta oli loihdittu yllättävän hieno kokonaisuus. Vielä hiukan kodikkuutta kun sinne saisi, niin paikka olisi suosillikistani kärjessä. Valitettavasti ei tullut kameraa mukaan, mutta leipomon facebook-sivulta saatte hiukan käsitystä noista yksityiskohdista joista puhuin.

Avajaisissa tarjoiltiin maistiaisia ja kaikki tuotteet olivat 10% alennuksessa. J maistoi puolukkalimppua ja ihastui siihen, itse maistoin Levain-leipää ja hunajaleipää. Levainia päädyttiin ostamaan kotiinkin sen himoitun puolukkalimpun kaveriksi. Niillä sitten herkuteltiin aamupalapöydässä. Ihan huippu maukkaita leipiä ja niin ihanan rapeat kuoret! Täyden kympin suoritus, täytyy sanoa!

Leipomo Taikinajuuri

Leipomo Taikinajuuri

Leipomo Taikinajuuri

Piia

Olen 23v. web-suunnittelija, kotona 2 kissaa ja 1 mies. Eka oma kämppä ostettiin loppu vuodesta 2013 ja nyt seuraillaan blogissa sitten sen remontointia ja sisustusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Instagram

Sisällön tarjoaa Blogger.