Nahkainen sohvatyyny ja sen kaveri

Ei tuo oikeasti ole nahkaa nähnytkään, mutta sellaista se esittää. Shoppailin hiukan Elloksen ale-osastolla tilatessani sieltä muutamia vielä ihanempia juttuja. Näistä kuulette myöhemmin, jahka saan otettua niistä kuvia ensin.

Meillä ei ole oikein ollut tuohon uuteen sohvaan sopivia tyynyjä, joten nämä tuovat ehdottomasti toivottua piristystä sohvanurkkaan.

nahkainen sohvatyyny

nahkainen sohvatyyny

nahkainen sohvatyyny

Saa nähdä mitä kissat tykkäävät tuosta keinonahkaisesta versiosta. J ainakin tykkäs Herra Koalasta, ehkä hän pystyi hyvin samaistumaan siihen. Yhtä söpöjä ainakin ovat kummatkin.

Yritin näitä kuvia ottaessa saada hiukan tuota tietokonetaustaongelmaa hahmottumaan, mutta en raaskinut kuitenkaan pilata kuvien tunnelmaa ihan täysin. Tuo sotkuinen tietokonenurkkaus oli jälleen turhan hallitseva kuvien taustalla. Mutta siihen on tulossa parannus, kunhan ehditään. J pisti hiukan jarrua rattaisiin ja lupasi hoitaa yhden asian ensin kuntoon, nimittäin sen peltikaapin. Siitä lisää myöhemmin.

nahkainen sohvatyyny

Piia

Olen 23v. web-suunnittelija, kotona 2 kissaa ja 1 mies. Eka oma kämppä ostettiin loppu vuodesta 2013 ja nyt seuraillaan blogissa sitten sen remontointia ja sisustusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Instagram

Sisällön tarjoaa Blogger.