Keltainen lipasto TV-tasoksi

Me oltiin monta kuukautta ilman TV-tä, kun ei vaan löytynyt sopivaa TV-tasoa. Eipä se telkkari tosin nyttenkään kovalla käytöllä ole ollut, joutaisi pois minun mielestäni kokonaan ;)

Olimme pyöritelleet ajatusta jonkinlaisesta lipastosta TV-tasona. Tason kun piti olla kohtuullisen korkea, jotta TV-tä pystyy katsomaan sängystä. Kyllä - meidän telkkari on makkarissa, valitettavasti. Olohuoneessa on videotykki ja valkokangas, joten ei sinne mahdu televisiota.

Kerran tuli hyvän ystäväni kanssa puheeksi hänen äitinsä muutto ja ylimääräinen lipasto. Tartuin tilaisuuteen ja tuo ylimääräinen lipasto kulkeutui meille. Hieman laittoa se kaipasi, hiomista ja uutta maalia, mutta se oli sen arvoista. Lipastosta tuli aivan mahtava, se tuo kivasti väriä meidän toistaiseksi musta-valkoiseen makuuhuoneeseen.

keltainen lipasto

keltainen lipasto

keltainen lipasto

Näissä kuvissa ei vielä ole telkkaria paikallaan. Halusin kuvata lipaston ensin kauniimmilla somisteilla, jotta se pääsi kuvissa oikeuksiinsa. Mitäs tykkäätte? Onko turhan pirteä?

Piia

Olen 23v. web-suunnittelija, kotona 2 kissaa ja 1 mies. Eka oma kämppä ostettiin loppu vuodesta 2013 ja nyt seuraillaan blogissa sitten sen remontointia ja sisustusta.

2 kommenttia:

Instagram

Sisällön tarjoaa Blogger.