Miten työpiste sopimaan sisustukseen?

Tämä on ollut meillä pulma alusta asti.

työpiste

työpiste

Meillä on kummallakin omat tietokoneet, tottahan toki kun tällaisia nörttejä ollaan. Kun tänne muutettiin, J antoi ukaasin että työpisteen on oltava olohuoneessa videotykin lähettyvillä. Näin ollen se on keskellä olohuonetta vangitsemassa kaikki katseet, eikä se näytä mielestäni ollenkaan kivalta. Jotenkin tätä valtavaa pöytää ja johtoröykkiötä pitäisi saada naamioitua.

Pöytä me ollaan joskus itse tehty, se on ihan ekoja meidän yhteisiä askarteluja ;) En välttämättä halua siitä sen takia kokonaan luopua, mutta uusia jalkoja olen siihen pohtinut. Jotain paljon sirompaa se kaipaisi. Vanhat ja kuluneet jalat olisivat hienot, mutta luulen että täytyy ainakin toistaiseksi tyytyä Ikean mallistoon.

työpiste
Toinen ajatus, mikä kaipaa vielä hiukan J:n pään kääntämistä, olisi tuon johtoröykkiön piilottaminen. Haluaisin asettaa koko pöydän taustalle vanerilevyn sellaiseksi siistiksi seinämäksi tuohon pöydän ja sohvan väliin. Ei ihan noin korkeaa kuin tässä kuvassa, jottei se katkaise huoneen avaruutta ja valoa ihan täysin. Mutta jotain tuon suuntaista.

työpiste

Piia

Olen 23v. web-suunnittelija, kotona 2 kissaa ja 1 mies. Eka oma kämppä ostettiin loppu vuodesta 2013 ja nyt seuraillaan blogissa sitten sen remontointia ja sisustusta.

5 kommenttia:

 1. Tuo vanerilevy sopisi varmaan hyvin - ja piilottaisi johtorykermän. Tietokone (ja televisio) on yksi rumimmista vempeleistä, mikä kotiin täytyy mahduttaa!

  VastaaPoista
 2. Mä olisin kanssa tuon vanerilevyn kannalla :) Kivemman näköinen tuohon sohvalle kuin noi koneiden taustat!

  VastaaPoista
 3. Keittiön vanha esiin piikattu tiiliseinä on niin komea, että tarvittaessa sitä samaa voisi jatkaa olohuoneen puolelle verhoilemalla tarvittaessa tiililaatoilla sen taustalevyn. On toi vanerikin tosi jees

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Teemu! :) Tiilet ois kyllä hienoja, mutta en halua sotkea noihin meidän vanhoihin tiiliin uuttatuotantoa :/

   Poista

Instagram

Sisällön tarjoaa Blogger.