Siinä se nyt on: mun oma String!

Joku saattaakin muistaa, kun kirjoittelin pari kuukautta sitten pähkäilyistäni, mihin sijoitan pari Stockan lahjakorttia. Nyt ne on sijoitettu. Kiitos ihanan kaverin, hylly saapui postissa tänään ja pitihän sitä heti ryhtyä asettelemaan seinälle.

Tässä kohtaa J sai tulla avuksi. Tai no.. saatoin hiukan pakottaa, se kun ei yhtään tykkää seinien porailusta. Mutta kyllä olen ylpeä, niin näppärästi saatiin hylly seinälle ja tällä kertaa jopa ihan täydellisen suoraan!

String Pocket

Hylly löysi paikkansa olohuoneesta tuosta meidän sohvan yläpuolelta. Se tasapainottaa ja yhdistää kivasti tätä sohva-tietokonepöytä-valkokangas/tv-taso -rykelmää. Ja pystyn koko ajan sivusilmällä ihailemaan sitä tässä nörtteillessäni ;)

Pitihän siihen toki heti saada aseteltua jonkinlainen kokoelma, joten nyt siinä on kaikkea pientä kivaa, joille ei oikeastaan ole vielä löytynyt muualta arvoistaan paikkaa.

String Pocket

String Pocket

Ehkä se kaipaisi rinnalleen vielä jonkun kivan julisteen tms., mutta kaikki aikanaan. 

String Pocket

On muuten harvinaisen vaikea saada tuosta nurkasta kivaa kokonaiskuvaa, kun nuo tietokoneet (joita pitää tietenkin olla kaksin kappalein keskellä olohuonetta) tunkevat aina ikävästi kuvaan.

Piia

Olen 23v. web-suunnittelija, kotona 2 kissaa ja 1 mies. Eka oma kämppä ostettiin loppu vuodesta 2013 ja nyt seuraillaan blogissa sitten sen remontointia ja sisustusta.

3 kommenttia:

  1. Tosi hieno! Mulla odottaa valkoinen laatikossa uutta kotia :) Kyllä tuo mustana näyttää vaan kivalta!

    VastaaPoista
  2. Siis hieno! Olen pähkäillyt tuollaisen hyvllyn ostoa itsekkin..:)

    VastaaPoista

Instagram

Sisällön tarjoaa Blogger.