DIY: Industrial TV-taso

Mä tykkään vanhasta ja rouheasta. Sisustuksessa saa olla selkeitä ja puhtaita linjoja pohjalla, mutta liian kliininen on liian kliinistä. Rakastan industrial-tyyliä. Jos saisin yksin päättää, eikä sisustusratkaisuissa tarvitsisi miettiä rahan käyttöä ollenkaan, tää kämppä olisi hyvin karu ja tehdasmainen.

Kompromisseja on kuitenkin tehtävä. Koska olen itse kotoisin vanhalta maatilalta, tulee sieltä väkisinkin vaikutteita myös kaupunkikotini sisustukseen. Vaikka meidän maatila ei ole mikään huippu aarreaitta, olen kuitenkin tehnyt sieltä muutamia kivoja löytöjä. Näiden löytöjen ansiosta tämän hetkinen sisustus on ehkä jotain country-industrial-tyyliä?

Yksi upeimmista löydöistä ovat nämä vanhat traktorin peräkärryn laidat.


J oli aluksi lähes yhtä innoissaan kun kerroin löydöstäni kotona, kunnes vein hänet paikan päälle katsomaan laitoja. Ruosteiset ja osittain rikkinäiset laidat nähtyään J piti mua jälleen kerran täysin hulluna. Raijattiin painavat laidat kuitenkin päivänvaloon ja pestiin ne painepesurilla. Mulla oli mielessä jo ihan selkeä ajatus, mitä niistä rakennettaisiin. 

Ei siinä kauaa nokka tuhissut, kun jo saatiin mun utelias isäkin auttamaan touhussa. Miehet sähläsivät minkä ehtivät ja mä pidin silmiä kiinni, kun pelkäsin että pian on hienot laidat entisiä. Pienen sahauksen ja muutaman ruostuneen ruuvin irrottelun jälkeen laidat olivat täydelliset. Parin päivän kuivattelun jälkeen roudattiin ne kotiin kaupunkiin.

Pinottiin vanhoja tiiliä päällekkäin ja lisättiin muutamia tassuja keikkumisen minimoimiseksi ja tadaa. Siinä meillä on vihdoin TV-taso. Tai no, kajari-taso ehkäpä? Ei siihen telkkaria tule, kun on valkokangas (ja tykki) yläpuolella :)

Piia

Olen 23v. web-suunnittelija, kotona 2 kissaa ja 1 mies. Eka oma kämppä ostettiin loppu vuodesta 2013 ja nyt seuraillaan blogissa sitten sen remontointia ja sisustusta.

2 kommenttia:

Instagram

Sisällön tarjoaa Blogger.