Valinnanvaikeus: Kartell, String vai Tolix H-45?

Tämä on pieni askel ihmiskunnalle, mutta suuri tällaiselle korvia myöten lainoissa olevalle tyhjätaskulle. Ihan paras työpaikkani on palkinnut saavutuksiani erityispalkinnoin. Olen saanut pari lahjakorttia Stockalle ja nyt on tullut aika tuhlata ne. Mutta mihin ne käyttäisin?

String Pocket-seinähylly 60 cm
String Pocket-seinähylly 60 cm

Kartell Componibili-säilytyskaluste
Kartell Componibili-säilytyskaluste
Tolix H-45 -jakkara
Tolix H-45 -jakkara


(Kuvat Stockmann)

String Pocket -hylly, Kartellin Componibili -laatikosto ja Tolix H-45 -jakkara olisivat kaikki toivelistalla, mutta kun kaikkia ei voi juuri nyt saada. Millä mä näistä ihanuuksista osaan valita, minkä otan?

Piia

Olen 23v. web-suunnittelija, kotona 2 kissaa ja 1 mies. Eka oma kämppä ostettiin loppu vuodesta 2013 ja nyt seuraillaan blogissa sitten sen remontointia ja sisustusta.

2 kommenttia:

 1. Voi kuinka kiva blogi sulla onkin, tuolta Turun bloggaajien listalta löysin tänne :) Klikkasin itseni heti lukijaksi :)

  Kävin just ite tänään tilaamassa String Pocketin Vepsäläiseltä. Oli siellä tämän viikon tarjouksessa 99€. Yksi pitkäaikainen haava on siis toteutettu :) Voisin kyllä kotiutta noista jokaisen myös. Vaikea valinta jos sulla on lahjakortti käytössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa lukijaksi! Blogi on nyt vietellyt hiukan kesälomaa, mutta kyllä me taas pian herätään henkiin. Niin paljon olisi kirjoiteltavaa, kunhan ehtisi keskittymään kaikkeen ;)

   Lahjakorttikin tuli jo käytettyä, kunhan toimitus on perillä, saatte kuulla mihin päädyin ;)

   Poista

Instagram

Sisällön tarjoaa Blogger.