Mummin vanhat jakkarat

Mummi esitteli meille jo rempan aikana tuoleja, joita hänellä oli autotallissa turhan panttina. Vanhoja tuoleja, jotka kaipaisivat kunnostusta ja uutta maalipintaa, kuulemma. Mummi toivoi, että jonkun edes veisimme pois hänen nurkkiaan täyttämästä.

vanhat jakkaratvanhat jakkarat

vanhat jakkarat

Tykästyin näihin tuoleihin heti. Mummi yritti ehdottaa jotain fiinimpiä, sorvattuja ja pehmustettuja tuoleja, joista kuulemma saisi upeat pienellä kunnostuksella. Niinhän niistä varmasti saisi, mutta mä tykkään näistä maalaistyylisistä juuri tällaisinä kuluneina. Mummi kertoi, että he olivat ystävättärensä kanssa ihmetelleet miten nykyään kaikissa sisustusohjelmissa näkyy rähjäisiä eriparisia tuoleja. Mutta kun ne vaan on niin kivan näköisiä. Ja tuo väri! Joku on ehkä jo huomannutkin, että meillä alkaa tuota vaaleaa mintunvihreää olla useammassa kalusteessa. Se on mun lemppariväri nyt ;)

vanhat jakkarat

Kukkiakin sain kotiintuomisiksi, kiitos mummi <3

Piia

Olen 23v. web-suunnittelija, kotona 2 kissaa ja 1 mies. Eka oma kämppä ostettiin loppu vuodesta 2013 ja nyt seuraillaan blogissa sitten sen remontointia ja sisustusta.

2 kommenttia:

Instagram

Sisällön tarjoaa Blogger.