Meillä on vihdoin uusi sohva!

Metsästin sopivan hintaista sohvaa jo rempan aikana, tiesin että tuo nykyinen näyttäisi hirveältä uudessa kämpässä. Nykyinen sohvaraukka on rungoltaan moitteettomassa kunnossa, mutta kangas on ottanut "hiukan" osumaa kissojen kynsistä.

Uutta sohvaa vaan ei tuntunut löytyvän. Katselin päivittäin Tori.fi:stä käytettyjä sohvia ja juoksin tarjousten perässä havitellen uutta sohvaa. Uudet edulliset sohvat ovat täysin leluja, ne pahvilaatikot eivät varmasti kestäisi vuottakaan aktiivisen sohvaperunan käytössä. Olin jo harkinnut vanhan sohvan verhoiluakin, kunnes viime perjantaina löysin Torista meille sopivan sohvan.

Laadukas sohva ja vielä moitteettomassa kunnossa! Leimojen mukaan sohva oli vain vuoden vanha ja ollut hyvin siistissä käytössä. Iso kiitos rehelliselle ja leppoisalle myyjälle, hänen kanssaan oli mukava tehdä kauppoja. Olen hirmu tyytyväinen :) Ja niin on kissatkin.. Heti piti päästä teroittamaan kynsiään sohvan kylkeen, mokomat. 


Vahtimaukin löysi paikkansa uudelta sohvalta :)

Piia

Olen 23v. web-suunnittelija, kotona 2 kissaa ja 1 mies. Eka oma kämppä ostettiin loppu vuodesta 2013 ja nyt seuraillaan blogissa sitten sen remontointia ja sisustusta.

5 kommenttia:

 1. Onnea uudesta sohvasta! Ihan oikeesti on hyvännäköinen..:)

  VastaaPoista
 2. Hyvää kannattaa odottaa vaikka usko meinaisikin välillä loppua ;) sohva on toooosi kivan näköinen ja tuo väri on vielä kivempi, tykkään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin juuri! Ja sitten kun sopiva osuu käytettynä kohdalle, on oltava nopea ettei jää nuolemaan näppejään ;)

   Poista
 3. On kyllä hieno! Torista tekee kyllä välillä hyviä löytöjä!

  VastaaPoista

Instagram

Sisällön tarjoaa Blogger.