Makkarin lasioven muodonmuutos

Makkarin ja olkkarin välillä oleva lasiovi oli yksi niistä asioista, joihin tykästyin kun ensimmäisen kerran näin kämpän. Tuolloin ovi oli kyllä melko järkyn näköinen.

lasiovi

Lasit oli maalattu tökerösti umpeen valkoisella maalilla. Alta paljastui sellaista ruskeaa, röpölöistä lasia, kieltämättä kamalaa sekin. Sain suostutella J:tä tovin, jotta voitaisiin säilyttää ovi ja vaihtaa siihen kirkkaat lasit. J:n mielestä olkkarista makkariin ei kuulu olla ikkunoita.

Niin siinä vaan sitten taas kävi, että sain tahtoni läpi :D Ihana tuo mies <3
Ovessa riittikin työtä. Ensin vanhat lasit piti purkaa pois, sitten hioa ja maalata pariin kertaan kaikki 72 poikkipuuta ja itse ovi tietenkin. Onneksi oli reipas eläkeläinen, J:n isä, auttamassa!

lasiovi

lasiovi

Lasit tilattiin taas Lasitusliike Roiniselta, sieltähän me tilattiin myös keittiön välitilan lasit. Täytyy sanoa, että tuon toimittajan palveluja en enää kaipaa. Muutamassa lasissa oli jo paketista otettaessa naarmuja. Ensimmäisessä tilauksessa mokasimme kylläkin myös itse hiukan, osa laseista oli liian suuria, yllättäen kaikki ruudut ei vanhassa ovessa olleetkaan saman suuruisia ;) Siispä tilattiin kolme uutta lasia, 3mm paksuja kuten aikaisemmatkin. 

Kun lasit vihdoin olivat valmiit parin "mikä kestää" -kyselyn jälkeen, tuotiin ne kotiin ja meinattiin laittaa paikalleen. Eipäs laitettukaan. Uudet lasit olivat huomattavasti ohuempia kuin edelliset. Nämä olivat 2mm ja edelliset, nyt suoritetun mittauksen mukaan, 4mm. Huoh. Eikun uutta tilausta taas menemään.

lasiovi

lasiovi

lasiovi

Mutta oli se sen arvoista, kyllä tuo ovi nyt näyttää kivalta. Hiukan se kaipaa vielä paikkamaalausta, mutta niin täällä kaipaa moni muukin kohta ;)

Ps. Minulle on tullut pyyntöjä postailla koko kämpästä ja esitellä huoneita kokonaisuuksina. Valitan, mutta en kehtaa vielä! Täällä on edelleen niin paljon tekemistä ja etenkin sisustus on vielä täysin kesken. Joudutte nyt tyytymään näihin yksityiskohtiin. Suuremmat kuvaukset sitten ajallaan, malttakaahan ja pysykää linjoilla ;)

Piia

Olen 23v. web-suunnittelija, kotona 2 kissaa ja 1 mies. Eka oma kämppä ostettiin loppu vuodesta 2013 ja nyt seuraillaan blogissa sitten sen remontointia ja sisustusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Instagram

Sisällön tarjoaa Blogger.