DIY: Industrial -valaisin keittiöön

Oon ihan hurahtanut industrial -tyyliin. Keittiön toinenkin lamppu on hiukan samaa tyylisuuntaa, joten kyllä sille piti kaveri saada. Oikeastaan jo ennen remppaa sain idean, mahtavan idean jälleen kerran ;) Onneks mulla on toi oma insinööri, joka suunnittelee ja toteuttaa mun hulluimmatkin päähänpistot.

Rautakaupasta lähdettiin liikkeelle. Kun ei sieltä löytynyt kaikkia sopivia osia, pyydettiin J:n veli apuun. Kiitos taas veljelle tyylikkäistä osasista! Sitten päästettiin J:n sisäinen hitsaaja valloilleen ja lopulta sprayattiin tanko sopivan väriseksi.

diy industrial valaisindiy industrial valaisin

diy industrial valaisin

Ai ei näytä valaisimelta?
Näyttää se sitten kun siihen ripustaa lamput.

diy industrial valaisin

diy industrial valaisin

diy industrial valaisin

diy industrial valaisin

Piia

Olen 23v. web-suunnittelija, kotona 2 kissaa ja 1 mies. Eka oma kämppä ostettiin loppu vuodesta 2013 ja nyt seuraillaan blogissa sitten sen remontointia ja sisustusta.

6 kommenttia:

 1. mä taisin just rakastua... tähän valaisimeen! rakkautta ensi silmäyksellä.

  täytyy harkita jos tämmöisen tuonne makkariin tekisi sängynpäätyyn. miten te muuten kytkitte nuo monet johdot? onko teillä vaan yksi kattopistoke johon ne menee? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu yhteen menevät kaikki :) siellä on sokeripala mihin menee useampi johdin.

   Poista
  2. No mie aattelinkin että menevät yhteen :) En vaan osannut ajatella että yhteen sokeripalaan saisi mahdutettua näin monta! Kiitos inspiraatiosta :)

   Poista
  3. Heh kyllä siinä pistettiinkin insinöörin aivot hieman koetukselle ;)

   Poista

Instagram

Sisällön tarjoaa Blogger.