Kylppärin lattian maalaus

No nyt on luvassa paljon kuvia!

Kylppärin kaakeleiden maalauksesta oli juttua jo aiemmassa postauksessa. Alunperin lattiakin oli tarkoitus maalata, mutta sitten ilmeni pieniä hidasteita. Okei, ei edes pieniä. Suihkutilan lattiasta oli muutama laatta hieman irti. Suihkutilasta on joskus poistettu istuma-amme ja laatat on sijoiteltu sinne sen jälkeen ilmeisesti vasemmalla kädellä. No kosteusmittausten jälkeen saatiin vihdoin lupa maalata lattia. Turha ruveta sen suurempaa remonttia tekemään, kun putkiremppa on tulossa kuitenkin vuoden sisällä.
Noi oli melkoisia myrkkyjä noi lattiamaalit, joten varustuksen piti olla sen mukainen, huomaa kuvassa antiikkinen happinaamari ;) Ensin lattiaan telattiin valkoista Epoksipohjamaalia ja sen jälkeen harmaata 2-komponenttista polyuretaaniakryylipeitemaalia.


Olisin halunnut lattiasta huomattavasti tummemman harmaan, mutta onneksi on tuo J, joka puhui mulle järkeä ja vertaili tuotteiden hintoja. Olisi saanut maksaa taas noin kolminkertaisen hinnan, jos lattian olisi halunnut tummemmaksi. Nyt päästiin n. 50€:lla, joka on hyvin kohtuullinen siihen nähden, että joudun katselemaan tuota lattiaa vaan noin vuoden verran.
Mitäs sanotte? Kannattiko panostaa kylppäriin, vaikka se hiukan turhan hintavaksi seinien osalta tulikin? :)

Piia

Olen 23v. web-suunnittelija, kotona 2 kissaa ja 1 mies. Eka oma kämppä ostettiin loppu vuodesta 2013 ja nyt seuraillaan blogissa sitten sen remontointia ja sisustusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Instagram

Sisällön tarjoaa Blogger.