Kissanvessakaappi

Keskitytään välillä taas hiukan sisustukseen. Meillä kun on noita kissoja pari kappaletta ja tässä vanhassa kämpässä vielä pienempi kylppäri kuin uudessa. Kissanvessa ei mahdu millään kylppäriin, joten sille oli keksittävä joku esteettinen ratkaisu, jotta sen voisi sijoittaa olkkarin nurkkaan. Vaikeinta oli löytää sopivan kokoinen kaappi. Se ei saanut olla liian leveä, jotta se mahtui tuohon ainoaan mahdolliseen nurkkaan, mutta se ei saanut myöskään olla liian kapea, jotta sisälle mahtuisi hiekkalaatikko.

Päädyttiin ostamaan käytettynä kaappi, jonka alaosassa oli ovet ja ylhäällä avoimet hyllyt. Kissanvessa ja sen siivousvälineet tulivat alaosaan ja yläosan avoimille hyllyille pystyttiin vielä sijoittamaan kirjoja jne. Kaappiin ei ihan mahtunut mitään valmista kissanhiekkalaatikkoa, mutta tuollainen halpa säilytyslaatikko on toiminut siinä oikein hyvin. Sen korkeiden reunojen ansiosta hiekkaa ei edes lentele kaapin pohjalle pahasti.

kissanvessakaappi

Tämä oli kohtuullisen helppo projekti. Sahattiin vain kaapin reunaan kissanmentävä kolo ja petsattiin sahatut reunat kaapin väriseksi. Sisäpuolelta kaappi verhoiltiin Ikeasta ostetulla laatikoiden suojamuovilla, jotta se on helppo pitää puhtaana eikä lastulevy pääse vahingoittumaan, jos joku sattuu pissaamaan yli reunojen.

kissanvessakaappi

kissanvessakaappi

kissanvessakaappi

Ikeasta löytyi myös halpa kynnysmatto, josta saatiin leikattua sopivankokoinen pala kaappiin. Matto kerää hyvin tassuihin jääneet hiekat, eikä sitä näin kulkeudu kovin paljoa kaapin ulkopuolelle.

Olen ollut erittäin tyytyväinen tähän kaappiin! Se pitää jopa hajuja hiukan sisällään ja on helppo putsattava. Kaappi vaan ei värinsä puolesta sovi enää uuden kämpän sisustukseen, joten tämä olisi nyt myynnissä! Ollaan jo aloitettu uuden kissanvessakaapin rakentelua, siitä lisää juttua sitten myöhemmin.

Piia

Olen 23v. web-suunnittelija, kotona 2 kissaa ja 1 mies. Eka oma kämppä ostettiin loppu vuodesta 2013 ja nyt seuraillaan blogissa sitten sen remontointia ja sisustusta.

2 kommenttia:

Instagram

Sisällön tarjoaa Blogger.