Keittiön välitilan lasit

No nyt ne on täällä! Herra Lasiasentaja soitti perjantai-aamulla seittämän paikkeilla, että nyt hän olis tulossa asentamaan meidän keittiön välitilan lasit. J lähti sitten kiireen vilkkaa avaamaan ovia Herra Lasiasentajalle! Sinne hänet sitten jätettiin yksinään touhuamaan ja toivottiin parasta.Siellä ne lasit oli odottamassa, kun iltapäivällä käytiin kurkkaamassa. Ensireaktio oli pieni järkytys, ei ne nyt ihan niin täydelliset olleet kuin oltaisi toivottu. Voi olla että luotin ammattilaiseen liikaa, tuli pieni ärsytys, oltais itsekin tehty huolellisemmin. Todellisuudessa jälki olisi ollut varmaan paljon sottaisempaa, jos oltais itse lähdetty silikonia pläästimään.
Pakko niitä on kuitenkin vielä itse paikkailla, ei voi jättää silikoniin tuollaisia koloja, jottei mene sitten kaikki pölyt ja vedet lasien väliin. J:n työkaveri oli kertonut, että heillä on myös vastaavasti jätetty lasien päädyt tiivistämättä ja nyt on kuolleita banaanikärpäsiä välitilan koristeena!

No kun kauempaa kattelee, niin kyllä se ihan ok:lta näyttää. Ehkä siihen vielä tottuu, vai mitä mieltä olette? :)

Piia

Olen 23v. web-suunnittelija, kotona 2 kissaa ja 1 mies. Eka oma kämppä ostettiin loppu vuodesta 2013 ja nyt seuraillaan blogissa sitten sen remontointia ja sisustusta.

2 kommenttia:

  1. Tosi harmi, kun ensin maksaa "ammattimiehelle" ja sitten joutuu itse paikkaileen!!...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu näinhän se on. Olen tyytyväinen, että ollaan kaikki muu tehty itse, omia jälkiään on paljon mukavampi korjata kuin toisten virheitä!

      Poista

Instagram

Sisällön tarjoaa Blogger.