Sininen eteinen

Voi kamaluus.

Lähdettiin eilen innosta puhkuen maalaamaan eteistä pintamaalilla. Olimme valinneet mielestämme neutraalin vaaleanharmaan sävyn, ei liian kylmää eikä liian lämmintä. Sellainen perusharmaa G499. Harmaalta se näytti värilastussa ja harmaalta myyjä sen sanoi näyttävän seinässäkin. Kehui vielä, että tehtiin hyvä valinta.

18l pönikkä maalia näytti hyvältä, väri vaikutti lupaavalta.

Ennen kuin oltiin edes koko eteistä ehditty maalaamaan, alkoi epäilyttää. Maali kuivui huomattavasti tummemmaksi ja alkoi muistuttaa enemmän vaaleansinistä kuin harmaata. Melkein sellaista sinistä, kuin juuri oltiin vanhoista seinistä työllä ja tuskalla saatu raavittua pois. Kyllä harmitti.

Päätettiin kuitenkin nukkua yön yli ja antaa maalin rauhassa kuivua. Tänään käytiin katsastamassa tilanne ja asennettiin kattoon normaali valaistuskin sen ajaksi. Kaikki lamputhan otettiin pois silloin kun kattoja maalattiin. Edelleen se on meidän mielestä sininen, ei sille mitään mahda. Eikun takaisin maalikauppaan huomenna, jei!


Piia

Olen 23v. web-suunnittelija, kotona 2 kissaa ja 1 mies. Eka oma kämppä ostettiin loppu vuodesta 2013 ja nyt seuraillaan blogissa sitten sen remontointia ja sisustusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Instagram

Sisällön tarjoaa Blogger.