Makkariin pohjamaalit

Hei tää edistyy! Edelleen löytyy kaikkea pientä paikkailtavaa ja tasoitettavaa, mutta makkari sentään näyttää jo hyvältä. Lauantai-illalla revittiin vanhat suojapaperit pois lattialta, imuroitiin koko makuuhuone katosta lattiaan ja laitettiin uudet suojapaperit. Kyllä oli kivaa kun oli hetken edes hiukan siistiä.


Tässä kuvassa näkyy mun erittäin puhtaat farkut ;) Ei nuo ihan priimakunnossa olleet rempan alussakaan, nyt on molemmat polvet auki ja housut painaa varmaan tonnin kun ovat täynnä tasoitetta.


Sunnuntai aloitettiin maalipesulla ja sitten J alkoi pläästiä isänsä kanssa pohjamaalia kattoon ja seiniin. Siinä kohtaa lähdin itse tallille karkuun ja palasin vasta illalla tarkistamaan lopputuloksen ;) Hiukan arvelutti jättää nuo kaksi säheltämään sinne, mutta kyllä siitä vaan tuli oikein siisti! 
Se mikä pääsi yllättämään oli kosteus, jonka maali aiheutti. Kosteus kerääntyi ikävästi ikkunaan ja sen yläreunaan. Se aiheutti taas hiukan lisätyötä, mutta kaikesta sitä oppii.


Pari paikkausta tehtiin vielä maanantaina tasoitteella, ehkä nekin jonkun mielestä olisi ollut turhia, mutta omaan silmään sattui kun ei seinä ollut ihan tasainen. 

Tällä viikolla tehdään tosiaan vielä muutamia paikkailuja olohuoneessa ja hiotaan keittiö kuntoon ennen kuin päästään muualla maalaamaan. Käytiin tänään valikoimassa seinämaaleja ja pyytämässä tarjousta Turun Maalitukusta. Voin suositella, siellä oli oikein mukava palvelu ja asiantunteva myyjä. Käytiin myös haastattelemassa tulevaa lasitoimittajaa keittiönvälitilanlaseista. Murehdittiin ilmeisesti turhaan keittiön seinän muutaman millin epätasaisuuksia, lasitoimittajan mukaan on pahempiinkin seiniin asennettu laseja.

Piia

Olen 23v. web-suunnittelija, kotona 2 kissaa ja 1 mies. Eka oma kämppä ostettiin loppu vuodesta 2013 ja nyt seuraillaan blogissa sitten sen remontointia ja sisustusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Instagram

Sisällön tarjoaa Blogger.