Tiiliseinän putsaus

Vihdoin! Ei enää yhtään struktuuripintaa. Meni siinä muutama viikko, että saatiin kaikki rapsuteltua pois. Ikinä en enää osta kämppää, missä pinnat on käsitelty noin vammasesti. No nyt on myös hiottu kaikki seinät ja hiukan jo aloiteltu tasoittelua.

Mutta se millä tällä kertaa haluan leuhkia on tuo tiiliseinä ;) Ette arvaakaan miten upea siitä tuli! Kävin koko seinän läpi sellaisella porakoneeseen kiinnitetyllä teräsharjalla. Tarkoituksena siis poistaa suurimmat laastinjämät tiilien päältä. Ihan putipuhtaaksi siitä ei ollut missään välissä tarkoitus kiillottaa, tykkään enemmän hiukan rouheasta tehdastunnelmasta.


Jälkeen
Ennen
Putsauksen lisäksi tuota rapatun seinän ja tiiliseinän rajaa piti tasoittaa. Rajaksi laitettiin puupalikka ja sitten vaan mätkittiin tasoitetta niin pal pirusti. Tasoitetta kului yllättävän paljon tuohon olevinas pieneen alueeseen, lähes koko purkillinen 3l.Viimeisessä kuvassa näkyy myös loppuosa keittiön seinästä. Se on nyt hiottu laattojen jäljiltä. Seuraavaksi seinä pitäisi vielä tasoittaa ja lopuksi siihen tulee maalia sekä lasi suojaamaan roiskeilta.


Hiomisesta puheen ollen, tästä kaverista (Herra Panda 633) on ollut huomattavasti apua siivoamisessa. Onni on vanhemmat, jotka omistavat kaikkia kivoja leluja ;)

Piia

Olen 23v. web-suunnittelija, kotona 2 kissaa ja 1 mies. Eka oma kämppä ostettiin loppu vuodesta 2013 ja nyt seuraillaan blogissa sitten sen remontointia ja sisustusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Instagram

Sisällön tarjoaa Blogger.