Tästä se alkaa!

Remppa nimittäin. Oikeastaan on tässä jo kolmatta päivää rempattu. Kummasti se vaan tyhjentää patterit niin hyvin, että kotiin päästyään on ihan väsy ja valmis sänkyyn. Nyttenkin saan tehdä töitä, että kykenen koneella kirjoittamaan, kun on kädet niin poikki :(

Jaa miksi ne sitten niin poikki on? No..Seinien struktuuripinta pitää saada pois. 


Tällaista löytyy siis makuuhuoneen ja olohuoneen jokaisesta seinästä.

Ensin oli ajatus, että lähdettäisiin ihan hiomalla sitä poistamaan, mutta J:n isällä oli parempi idea. Saneerauslaasti tuntui lähtevän kohtuu hyvin kraapimalla tuollaisilla lastoilla. Näin vältyttiin tukehtumiselta, minkä pelkkä hionta olisi varmasti aiheuttanut. Ja olishan sitä aika kauan saanut hinkata, että kaiken laastin olis pois saanut. Nyt riittää tasoittava hionta kraapimisen jälkeen :)

Kyllä sen vaan silti kovaa hommaa on. Oon nyt tosiaan kolme päivää sitä rapsuttanut ja enää ei meinaa pihtiote oikeassa kädessä toimia :( Vaan vielä pitäis jaksaa, vasta yksi kokonainen seinä saatu puhtaaksi :D Tällä treenillä ollaan kaikki kesäkunnossa 2014!


Lopuksi vielä hauska esimerkki siitä, mitä kaikkea tuolta asunnosta voikaan löytyä. Sen lisäksi, että olohuoneen seinissä on kahta eri sinistä sekä viininpunaista, on siellä joskus ollut myös vaaleanpunaista! Toki alunperin seinät on olleet jotkin kellertävät/beiget, kuten noissa 50-luvun kämpissä on ilmeisesti useasti ollut.

Piia

Olen 23v. web-suunnittelija, kotona 2 kissaa ja 1 mies. Eka oma kämppä ostettiin loppu vuodesta 2013 ja nyt seuraillaan blogissa sitten sen remontointia ja sisustusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Instagram

Sisällön tarjoaa Blogger.