Seinien rapsuttelu ei vaan lopu..

Kädet ei oo toiminu enää moneen päivään. Pihtiote on aivan mahdoton käsite.


Työhanskat on kulunu puhki, vaikka osassa sormista on paksut paperi-teippi-toppaukset.Mut ollaan me sentään jotain saatu aikaiseksi. Hidasta toi raapiminen vaan on ja turhauttavaakin aina välillä. Iso kiitos avusta kaikille, jotka tähän mennessä ovat olleet mukana :)


Rappaus on hyvin epätasaisesti seinissä, välillä on 5mm kerroksia, välillä hädin tuskin mitään. Se hankaloittaa hommaa huomattavasti. Ohuen ohuet kerrokset on tuskaisia, kun eivät meinaa irrota millään. Huomattiin myös, että vanhan maalipinnan päältä rappaus irtoaa huomattavasti helpommin kuin pelkästä betonipinnasta. 

Lisäksi löytyy näitä mukavia pikku yllätyksiä, kuten kuvassa yllä. Keittiön seinässä on käytetty jotain eri laastia, joka ei meinaa irrota millään. Lisäksi sitä on aivan älytön kerros joissain kohdissa. Eipä auta muu kuin naputella sitä lastan ja vasaran avulla pikku hiljaa. Vaihtelua toikin toki siihen pelkkään lastalla rapsutteluun.Kun rappaus on saatu pois, pitää kaikki seinät vielä hioa. Tätä aloteltiin jo hiukan, se on aika paljon lepposampaa kuin tuo rappauksen raapiminen. Ylemmästä kuvasta näkyy ero vasemmalla olevan hiotun seinän ja muiden välillä.

Nyt taas nukkumaan, on tää vaan hullun rankkaa hommaa. Päivät menee melko saman kaavan mukaan tällä hetkellä. Aamulla töihin, kolmelta kotiin, remppaamaan ja ysin maissa viimeistään kamat kasaan, kotiin suihkuun ja nukkumaan.

Piia

Olen 23v. web-suunnittelija, kotona 2 kissaa ja 1 mies. Eka oma kämppä ostettiin loppu vuodesta 2013 ja nyt seuraillaan blogissa sitten sen remontointia ja sisustusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Instagram

Sisällön tarjoaa Blogger.