Lamppusuunnitelmia

Ollaan pläästitty hienotasoitetta seiniin jo 35 litraa!

Makkari on tasoitettu kahteen kertaan ja olkkarin loppu tasoitus toistetaan huomisen aikana. Sitten vielä eteinen ja keittiö. Sen jälkeen enää viimeistellään ja ensiviikolla pitäisi jo päästä katonmaalauspuuhiin!

Mutta koska en muistanut ottaa kameraa mukaan, ette saa nähdä tasoitettuja seiniä vielä. Sen sijaan esittelen hiukan lamppusuunnitelmia! Meillä ei tällä hetkellä ole yhtään lamppua, jotka sopisivat uuden asunnon tyyliin, joten täytyy tehdä muutamia ostoksia ;)

Tilasin Kodin1:seltä jo kolme kappaletta tällaisia:


Ne tulee olkkariin. Tai ainakin kaks niistä, täytyy ensin päästä hiukan testailemaan miten paljon ne valaisevat meidän valtavaa olohuonetta.

Ja samasta kaupasta tällainen eteiseen:


Makuuhuoneeseen tulee joululahjani, pari tällaista ritilälamppua ja lisävaloa tuomaan vielä joku kiva katto(?)valaisin, kunhan keksin että millainen.


Ja sitten olis vielä keittiö. Keittiön lampuista tulee kuulkaa niin hienot! Ette uskokaan! Mutta enpäs paljasta niitä vielä ;) Ne vaativat hieman suunnittelua ja sitäkin enemmän toteuttamista. Kerron niistä lisää, kunhan päästään toteutusvaiheeseen.

Piia

Olen 23v. web-suunnittelija, kotona 2 kissaa ja 1 mies. Eka oma kämppä ostettiin loppu vuodesta 2013 ja nyt seuraillaan blogissa sitten sen remontointia ja sisustusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Instagram

Sisällön tarjoaa Blogger.