Vahtimau.


Hihii, yks parhaista synttärilahjoista ikinä! J oli sitä mieltä, että uus asunto tarvii vahdin, sitten kun sinne joskus päästään muuttamaan.


Eiks oo symppis? Mun mielestä se on kyl hiukan rassukan näkönen. Ehkä se vaan esittää ja sit jos joku joskus yrittää murtautua meille, se muuttuu kotikissasta hurjaksi tiikeriksi!

Päästiin pari päivää sitten myös hiukan mittailemaan asuntoa. Kyllä oli jännää mennä sinne uudestaan, ihan eri fiilis kuin sillon ekalla kerralla. Pelkäsin, että nyt asunto ei näyttäisikään niin kivalta, mutta turhia oli sellaiset pelot. On se vaan niin kiva <3 Tai siitä tulee kiva, rempan jälkeen. Sanotaan, että nyt se on potentiaalinen :) Muutamia havaintoja siellä tuli tehtyä, joita ei ollut ensimmäisellä katselukerralla edes huomannut. Tajusin muun muassa että makuuhuone on ihan valtavan suuri! Paljon suurempi kuin muistin. Ja siellä tosiaan oli se vaatekaappi, jonka J väitti siellä olleen, mutta jota itse en ollenkaan ollut huomannut.

Saatiin varmistettua tärkeimmät, eli että kissanvessakaappi mahtuu eteiseen ja videotykki pystytään asentamaan olohuoneeseen. Nyt pitäisi vielä muutama hassu viikko odottaa. Vaan kun ei millään malttaisi!


Piia

Olen 23v. web-suunnittelija, kotona 2 kissaa ja 1 mies. Eka oma kämppä ostettiin loppu vuodesta 2013 ja nyt seuraillaan blogissa sitten sen remontointia ja sisustusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Instagram

Sisällön tarjoaa Blogger.