Pyöreä pöytä pinnatuolien kaveriksi

Koska vanhempien kätköistä ei löytynyt sopivaa keittiön pöytää, metsästettiin sellaista muun muassa Tori.fi:stä. Luulin jo tehneeni nappilöydön, kun Torissa myytiin pyöreää, juuri sopivan kokoista puupöytää. Kaiken lisäksi siinä oli jatkokappale, jonka avulla pöydästä saisi helposti suuremman tarvittaessa. Ainoa puute oli väärä väri, mutta maalaamistahan tässä on jo harjoiteltu!


Niinpä haettiin isin auto lainaan (jotta saatiin pöytä mahtumaan kyytiin) ja suunnattiin pöytäkauppiaan luo.

Eipä siellä sitten varsinaisesti puupöytää ollutkaan, melamiinilevyä se oli. Homma meni taas mielenkiintoiseksi. Päätettiin kuitenkin pienen tinkimisen jälkeen napata pöytä kyytiin, kun sinne asti oltiin jo ajeltu. Ehkä sen saisi kunnon pohjamaalilla taiottua valkoiseksi.


Ensin jalat irti ja pinnat rikki kevyesti hiomalla.


Tässä kohtaa näytti jo siltä, että projekti saattaisi onnistua.


Maalatessa ei tuntunut ihan samalta. Ei sitä vaan oo tarkoitettu maalattavaksi.


Kauempaa katsottuna valmis pöytä näyttää ihan hyvältä, mutta saa nähdä miltä se käytössä vaikuttaa. Päätettiin kuitenkin pärjätä tuolla toistaiseksi ja murehditaan uutta pöytää sitten, jos tuon pinta alkaa näyttää jossain vaiheessa kovin pahalta.


Piia

Olen 23v. web-suunnittelija, kotona 2 kissaa ja 1 mies. Eka oma kämppä ostettiin loppu vuodesta 2013 ja nyt seuraillaan blogissa sitten sen remontointia ja sisustusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Instagram

Sisällön tarjoaa Blogger.