Pinnatuolit keittiöön

Keittiön tuolit oli oikeastaan ensimmäinen projekti, joka tätä kämppää varten aloitettiin. Olevinas on ollut vaan niin kiire, etten ole ehtinyt niistä raportoimaan. Nyt makaan peiton alla kotisohvalla, koska työkaverit eivät suostuneet enää kuuntelemaan sitä, kun yritän yskiä keuhkojani pihalle. Kun kerran on pakko olla paikallaan, voin tehdä tässä samalla jotain "hyödyllistä", eikö? ;)

Niin ne tuolit siis. Tuolit ovat isovanhempieni vanhoja keittiöntuoleja, jotka ovat tähän asti majailleet vanhempieni nurkissa käyttämättöminä. Tuolit joutuivat paleltumaan muutamia vuosia kostealla tallinvintillä, joten niiden maalipinta oli alkanut halkeilla ja pinnojen liimaukset hieman löystyä. Isoisäni mukaan muuten ne olivat laadukkaita tuoleja, olivathan ne oikein Askosta ostettu aikoinaan!


Siispä kumivasara käteen ja tuolit palasiks! Sen jälkeen alkoi armoton hionta. Maalipinta oli jo kertaalleen ajansaatossa uusittu ruiskumaalaamalla. Voin  kertoa et hetki siinä meni, että saatiin viis tuolia, 30 pinnaa ja 20 jalkaa puhtaaksi!


Sitten alkoi jännittävä vaihe, tuolit piti saada takaisin kasaan. Laminointiepoksia pinnojen väliin, niin jo luulis tuolien pysyvän kasassa! Vaikka oltiin numeroitu tarkkaan kaikki osat ja niiden piti olla oikeissa paikoissa, eipä ne tietenkään kaikki suostuneet istumaan takaisin ihan niin kuin piti. No kumivasaralle oli taas käyttöä.


Lopuksi kolme kerrosta maalia pintaan ja tuolit näyttivät oikein söpöiltä! Hyvät niistä tuli, vaik välillä vähän epäilyttikin :)


Piia

Olen 23v. web-suunnittelija, kotona 2 kissaa ja 1 mies. Eka oma kämppä ostettiin loppu vuodesta 2013 ja nyt seuraillaan blogissa sitten sen remontointia ja sisustusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Instagram

Sisällön tarjoaa Blogger.