Iik apua, tätä ei saa avata töissä!

En edes tiedä mistä se linkki siihen ilmestyi. Eilen aamulla kun piti työt aloittaa, huomasin selaavani aivan huippu mielenkiintoista blogia! Parolan Aseman blogi (http://parolanasema.blogspot.fi/) yritti kovasti häiritä työpäivääni. Hullua että joutuu töihin keskittymään, vaikka olisi ollut paljon mielenkiintoisempaakin puuhaa (ei sillä, todellisuudessa kyllä tykkään työstäni paljon <3)Parolan Aseman blogissa seurataan vanhan juna-aseman kunnostusta. Blogin kirjoittaja on ilmeisesti hyvin ahkera kiertämään kirpputoreja ja on löytänyt vaikka mitä aarteita, joita voin vain kadehtia. Blogissa on myös paljon vinkkejä ja yksityiskohtaisia vanhojen esineiden tuunausohjeita.

Koska selasin ahneuksissani jo koko blogin läpi eilen, piti tänään hakea uutta materiaalia. Blogin kirjoittaja on julkaissut myös kaksi kirjaa: Sormustin ja Sorkkarauta, sekä Vintagen Viemää (Katja Rinkinen). Onneksi meillä on kattava kirjasto, josta löysin kummatkin kirjat. Tämä ilta meneekin sitten niitä selatessa, vaikka oikeastaan mun piti kyllä tehdä sitä opparia..

Jo pelkkä pintaraapaisu kirjoihin paljasti, että niissä on vaikka kuinka paljon kaikkea mun näköistä juttua! Toi mun komeempi osapuoli [ei en puhu kuvan kissasta, vaikka komea toki sekin ;)] ei kyllä ollut kaikesta ihan samaa mieltä, tylsimys. Tuo sänky esimerkiksi, eiks ois siisti?! Ja paljon edullisempi kuin se Ikean sänky, jota ollaan harkittu ;)


Kauheesti ois kaikkea muutakin juttua, mistä tekis mieli kirjotella, mut jotenki tää aika on vaan rajallista :( Lupaan olla ahkerampi sitte kun saan ton opparin pois jaloista (paitsi että sitte alkaakin jo remppa 24/7!!).

Piia

Olen 23v. web-suunnittelija, kotona 2 kissaa ja 1 mies. Eka oma kämppä ostettiin loppu vuodesta 2013 ja nyt seuraillaan blogissa sitten sen remontointia ja sisustusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Instagram

Sisällön tarjoaa Blogger.