Hankintoja hankintoja


Koska meidän tämänhetkinen sisustus koostuu lähinnä "kootuista teoksista", täytyy tehdä muutamia hankintoja, jotta uusi koti saa arvolleen sopivat kalusteet.

Vanhasta asunnosta otetaan mukaan oikeastaan vain sohva (jota ei viitsitä vielä uusia, kun kissat tykkää terotella kynsiään siihen) ja rahi sekä telkkari ja sen kaverit. Nykyisen makuuhuoneen puolelta otetaan mukaan nörttinurkkaus ja pari hyllyä. Ja sitten vielä kissojen upeaakin upeampi kiipeily/raapimispuu, totta kai ;) Siinä taitaa olla kaikki suurimmat!

Paljon jää shoppailtavaa. Muutamia mainitsemisen arvoisia ovat sänky, ruokapöytä ja tuolit sekä kissanvessakaappi. Kissanvessakaapista meinasin kirjoitella hiukan enemmän, sitten kun se tulee taas ajankohtaiseksi. On mulla pari muutakin hullua suunnitelmaa, mutta niistä en uskalla kertoa vielä mitään ;)

Tori.fi ja Huuto.net ovat olleet kovassa käytössä, kun näitä uusia huonekaluja ollaan suunniteltu. Haluan säilyttää asunnossa lautalattiaan sopivaa vanhaa tunnelmaa, joten pyritään ostamaan hyvin vähän mitään uutta ja modernia. Sänky ja sen runko tekee tässä kohtaa poikkeuksen, koska haluan saada kaiken mahdollisen säilytystilan hyödynnettyä. Olen haaveillut Ikean Fjell-sängystä, mutta täytyy vielä yrittää sovittaa sitä budjettiin.

Kuva: Ikea

Ruokapöytä ja tuolit on jo varastossa, ne kaipaavat vain hieman fiksausta eli siis valkoista maalia pintaansa. Tuolit ovat isovanhempieni peruja, sellaisia ihania, yksinkertaisia pinnatuoleja. Ovat kuulemma oikein jotain Askon mallistoa ;) Pöytä ostettiin muutamalla kympillä tori.fi:n kautta, sellainen perus pyöreä pöytä, jota saa suurennettua jatkokappaleella. Ollaan kaavailtu, että tällainen ryhmä sopisi hyvin tulevaan keittiöön. Mutta näiden kunnostuksesta lisää seuraavassa postauksessa.

Piia

Olen 23v. web-suunnittelija, kotona 2 kissaa ja 1 mies. Eka oma kämppä ostettiin loppu vuodesta 2013 ja nyt seuraillaan blogissa sitten sen remontointia ja sisustusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Instagram

Sisällön tarjoaa Blogger.