Apua! Me mentiin naimisiin..

Pankin kanssa.

Hommattiin ihan oma koti <3 Molempien ensimmäinen omistusasunto. 59m2 kerrostaloasunto ylimmästä kerroksesta "merinäköalalla", lautalattioilla ja syvillä ikkunalaudoilla. Kuulostaa unelmalta, kun sen kertoo noin, mutta sitä ennen asunto vaatii pientä remppaa.

Pohjapiirros on viitteellinen.
Parin kuukauden päästä, kun asunto vapautuu, alkaa valtava urakka. Ei muuten, mutta meistä kumpikaan ei ole suurempia remontteja ennen tehnyt! Onneksi on apukäsiä ja käveleviä tietopankkeja saatavilla, kiitän jo tässä vaiheessa kaikkia tuttuja, jotka meitä tulevat projektissa auttamaan.

Asunto on periaatteessa ihan siistissä kunnossa, mutta haluamme laittaa sieltä kaikki pinnat uusiksi. Lautalattia maalataan, seinät tasoitetaan sekä maalataan ja kylppäri kaipaa pientä piristystä putkiremppaa odotellessa. Pankintäti katsoi meitä silmät pyöreinä, kun kerroimme "suurista" remppasuunnitelmistamme. Nyt pitää vain toivoa, että onnistutaan projektissa! Asunnon vapautumista odotellessa on hyvä aika suunnitella tulevaa remppaa ja sisustusta :)

Piia

Olen 23v. web-suunnittelija, kotona 2 kissaa ja 1 mies. Eka oma kämppä ostettiin loppu vuodesta 2013 ja nyt seuraillaan blogissa sitten sen remontointia ja sisustusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Instagram

Sisällön tarjoaa Blogger.